Aktiviteter

Vad händer – och när? GoodLifes kalender.
Ska du vara med på någon aktivitet och har glömt när det var? Eller vill du bara veta vad som händer i framtiden, eller vad som hände förra veckan? Kika in på kalendern här så får du svar på dina frågor.
Fritid och framtid.
Här kan du kika på foton från några av våra aktiviteter. På GoodLife tror vi ju på det här med en aktiv fritid. Och att vara aktiv handlar inte bara om att vara fysiskt aktiv, det handlar lika mycket om att vara social och lära sig hur man har en meningsfull fritid och framtid utan droger. 
Detta är en del av vår Bio-Psyko-Sociala rehabilitering som går ut på att våra klienter ska lära sig att hitta en meningsfull tillvaro. Livet ska helt enkelt vara värt att leva, utan droger. 
Ett gott liv för alla.
Vad är ett gott liv för dig? Och är ett gott liv samma sak för dig som det är för någon annan? Här har några av Goodlifes vänner delat med sig av vad de tycker är ett gott liv.  Några är kända, andra inte. Men alla är lika kära. Vill du också dela med dig av vad du tycker att gott liv är? Dra iväg ett mejl till Hasse och berätta.